Κιβωτός του Κόσμου: «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου», λέει ο δικηγόρος του

Κιβωτός του Κόσμου: «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου», λέει ο δικηγόρος του

Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού», σχολίασε ο ένας εκ των συνήγορών του, Θρασύβουλος Κονταξής.

«Το αβυσσαλέο της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της «Κιβωτού» συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο ΔΣ, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρεφοντας από ραντεβού δεν μπόρεσε να μπει καν στο γραφείο του», ανάφερε ο κ. Κονταξής.

Ο δικηγόρος είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος.

Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ