Πάτρα - Νέα αποκάλυψη για τον θάνατο της Ίριδας: Τι ώρα κλήθηκε το ΕΚΑΒ - Ποιοι ήταν μέσα στο σπίτι

Πάτρα - Νέα αποκάλυψη για τον θάνατο της Ίριδας: Τι ώρα κλήθηκε το ΕΚΑΒ - Ποιοι ήταν μέσα στο σπίτι

Με μεγάλη αγωνία εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τα νέα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας.

Μια σημαντική μαρτυρία για τις τελευταίες ώρες της μικρής Ίριδας, φέρνει σήμερα στο φως το tempo24.

Υπενθυμίζεται ότι το 6 μηνών βρέφος είχε βρεθεί νεκρό στην κούνια του, όπως έχει αναφέρει η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και η αδελφή της Δήμητρα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους στις 21 Μαρτίου 2021, η Δήμητρα Πισπιρίγκου εντόπισε την Ίριδα παγωμένη και χωρίς αναπνοή μέσα στην κούνια της και αμέσως ειδοποίησε την αδελφή της.

Ήταν πρωινό Κυριακής, όταν στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός, καθώς ειδοποιήθηκαν πως ένα μωρό κινδύνευε. Η ώρα ήταν 11.37, όταν το ΕΚΑΒ έλαβε την κλήση και αμέσως έσπευσε στην οδό Μπιζανίου 27 ασθενοφόρο , όπου μαζί με το πλήρωμα υπήρχε γιατρός.

Σε ελάχιστα λεπτά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στην περιοχή, στη γωνία του δρόμου βρισκόταν η Δήμητρα Πισπιρίγκου για να τους οδηγήσει στο σπίτι , ενώ η κινητοποίηση είχε ξεσηκώσει την γειτονιά που βγήκε στα παράθυρα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης που είχε ενημερωθεί και έσπευσε , καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε φύγει από το σπίτι δηλώνοντας πως θέλει να χωρίσουν.

Το ερώτημα βεβαίως που γεννάται και αναμένεται να απαντηθεί από τις ανακριτικές αρχές είναι πώς ο Μάνος βρέθηκε νωρίτερα από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο σπίτι, δεδομένου ότι όπως έχουν αναφέρει οι δύο αδελφές ειδοποίησαν μεν πρώτο τον σύζυγο της Ρούλας, αλλά αμέσως μετά το ασθενοφόρο που έκανε ελάχιστα λεπτά να φθάσει στην οδό Μπιζανίου.

Η εικόνα μέσα στο σπίτι

Σύμφωνα με το tempo24, όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μπήκε στο ισόγειο σπίτι έσπευσε αμέσως στο βρέφος. Ο Μάνος στεκόταν σε μια γωνιά του δωματίου , ενώ η Ρούλα έκλαιγε.

Παρούσα ήταν και η 9χρονη Τζωρτζίνα που κοιτούσε τρομαγμένη όσα δραματικά διαδραματίζονταν, ενώ έτρεμε, σύμφωνα με την μαρτυρία. Η μητέρα της όταν την αντιλήφθηκε της φώναξε: «Πήγαινε γρήγορα μέσα στο δωμάτιό σου».

Την ίδια ώρα τα στελέχη του ΕΚΑΒ βρίσκονταν πάνω από την κούνια. Ακουμπούσαν το ποδαράκι της, αλλά η μικρή Ίριδα ήταν παγωμένη και τα χειλάκια της ήταν μελανιασμένα.

Ενημερώθηκε άμεσα το Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων για την μεταφορά του παιδιού, προκειμένου να του γίνει ανάνηψη.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα οι δισώστες δεν εντόπισαν μέσα στην κούνια του βρέφους το πανάκι με το αίμα, που όπως δήλωνε η μητέρα του ότι το είχε μαζί του.

Το πλήρωμα πήρε το παιδί και το μετέφερε στο ασθενοφόρο, ενώ κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω από το σπίτι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης φώναζε στους διασώστες να ξεκινήσουν γρήγορα για το νοσοκομείο , ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου φώναζε «όχι πάλι».

Ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά για το κοριτσάκι που δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ