Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Σήμερα οι εξηγήσεις μέσω υπομνήματος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Σήμερα οι εξηγήσεις μέσω υπομνήματος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ειδικότερα, σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, θα καταθέσει το υπόμνημα – κατάθεση της προφυλακισμένης πελάτισσάς του για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι εξηγήσεις θα είναι γραπτές και γίνονται με αφορμή το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα.

Η 33χρονη θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με τους θανάτους των δύο άλλων της παιδιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

«Αυτό που η ίδια λέει από την πρώτη στιγμή, με τα δικά της δεδομένα και με όσα γνωρίζει είναι ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ούτε δική της συμμετοχή σε κάτι τέτοιο», υπογράμμισε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπισίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στον
Alpha.

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και στα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με τα όσα γνώριζε ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως υποστήριξε: «Θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές Αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία».

Τα επόμενα βήματα

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτήν τη στιγμή δεν είναι κατηγορούμενη για τους θανάτους Μαλενας και Ίριδας, αλλά ύποπτη.

Μόλις δώσει τις εξηγήσεις της, ο φάκελος θα σταλεί στους δυο εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση, οι οποίοι θα μελετήσουν προκειμένου να καταλήξουν στο επόμενο βήμα.

Από τη στιγμή που θα λάβουν τις εξηγήσεις της 33χρονης, αναμένεται να χρειαστούν 1-3 ημέρες για να οδηγηθούν στην επόμενη κίνηση.

Σε περίπτωση που κρίνουν ότι πρέπει να της ασκηθεί δίωξη για τους δυο θανάτους των παιδιών της, η υπόθεση θα οδηγηθεί σε ανακριτή, διαφορετικό από εκείνον στον οποίο χρεώθηκε ο θάνατος της Τζωρτζίνας, ο οποίος θα την καλέσει σε απολογία.

Τότε, η κατηγορούμενη πλέον Πισπιρίγκου αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί, η οποία δε θα ξεπερνά τις 5 ημέρες.

Μόλις εμφανιστεί και απολογηθεί, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση, δηλαδή το εάν πρέπει αλλά και αν είναι επιτρεπτό νομικά να της επιβληθεί δεύτερη προφυλάκιση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS