Πάτρα: Ποια τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση μετά την καταγγελία της 39χρονης μητέρας για ομαδικό βιασμό

Πάτρα: Ποια τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση μετά την καταγγελία της 39χρονης μητέρας για ομαδικό βιασμό

Μία σοκαριστική υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές της Πάτρας, καθώς μία 39χρονη μητέρα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Η γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, με την υπόθεση να βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο.

Ο βιασμός που κατήγγειλε σε αστυνομικούς στην Πάτρα, προκάλεσε τη σύλληψη των δύο ατόμων που κατονόμασε.

Αμέσως μετά, η 39χρονη μητέρα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στις απολογίες των δύο αντρών, που για την ώρα αρνούνται τα πάντα. Η 39χρονη υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Πάτρα, αφού πρώτα τα δύο άτομα που υπέδειξε, της χορήγησαν ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, η γυναίκα φέρει κακώσεις στα γόνατα, πιθανά από πτώση, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν μπορεί να αποδειχθεί βιασμός, καθώς δεν υπάρχουν κακώσεις που να μαρτυρούν γενετήσια βία, χωρίς όμως να αποκλείεται λόγω των συνθηκών που περιγράφονται από την 39χρονη.

Πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν αν στη γυναίκα χορηγήθηκαν ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι με την κατηγορία του βιασμού, συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή και κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών μέχρι να απολογηθούν την Πέμπτη 21 Ιουλίου, δύο άνδρες 32 και 47 ετών που καταγγέλθηκαν από 39χρονη, ότι την βίασαν αφού προηγουμένως της έδωσαν ναρκωτικά.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως ό,τι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της.

Η 39χρονη προσήλθε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο και ζήτησε από υπάλληλο να εξεταστεί από γιατρό, υποστηρίζοντας πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

Στην κατάθεση της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η 39χρονη μητέρα με καταγωγή από περιοχή της ανατολικής Αιγιάλειας, που διαμένει σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σε δομή κακοποιημένων γυναικών στην Πάτρα, φέρεται να δήλωσε πως είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, όταν συνάντησε τους δυο άνδρες πηγαίνοντας κατά την άφιξη της σε δεύτερο μπαρ τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τους οποίους συνέχισε να διασκεδάζει.

Ακολούθως και οι τρεις πήγαν σε σπίτι επί της οδού Θεμιστοκλέους στην Πάτρα, όπου σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε οι συλληφθέντες της χορήγησαν ναρκωτική ουσία – εκτιμά κοκαΐνη – και έχασε τις αισθήσεις της.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς θα φανεί, εάν χορηγήθηκαν τελικά στην καταγγέλλουσα ναρκωτικά ή κάποια άλλη ουσία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS