Πάτρα: Νέος γύρος καταθέσεων υπό άκρα μυστικότητα - Το πόρισμα της επιτροπής θα «ξεκλειδώσει» τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Πάτρα: Νέος γύρος καταθέσεων υπό άκρα μυστικότητα - Το πόρισμα της επιτροπής θα «ξεκλειδώσει» τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις με το θρίλερ της Πάτρας και τον θάνατο των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Από χθες αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής βρίσκονται στην Πάτρα για να λάβουν καταθέσεις για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πόρισμα της επιτροπής που ερευνά τους θανάτους των δύο παιδιών αναμένεται να δοθεί στις αρχές μέχρι το τέλος του μήνα.

Κοινή αιτία θανάτου

Οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Νίκος Καρακούκης ολοκληρώνουν την έρευνά τους και σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμά τους αναφέρει κοινή αιτία θανάτου των παιδιών από μη παθολόγικά αίτια καθώς και για καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις.

Τελευταίος γύρος καταθέσεων

Σε αυτή την κατεύθυνση, το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών με εντολή της Εισαγγελίας ξεκινά έναν γύρο καταθέσεων ο οποίος εκτιμάται πως θα είναι και ο τελευταίος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση των θανάτων των δύο παιδιών.

Η διαδικασία θα γίνει με άκρα μυστικότητα ενώ δεν αποκλείεται οι καταθέσεις να ληφθούν σε άλλους χώρους και όχι στο αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο αστυνομικές πήγες κάνουν λόγο για 10-12 μάρτυρες από το στενό, συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας, φίλους του ζευγάριου καθώς και γείτονες της οικογένειας από τη μονοκατοικία της οδού Μπιζανίου.

Οι πρώτοι μάρτυρες που θα δώσουν κατάθεση έχουν ήδη ενημερωθεί για την κλήση τους και η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μαζί με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Κομβικής σημασίας θεωρούνται οι καταθέσεις τόσο της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και της αδελφής της, Δήμητρας, η οποία ήταν παρούσα όταν έχασε τη ζωή της η Ίριδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS