Πάτρα: Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες η 21χρονη μετά τις μολότοφ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Πάτρα: Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες η 21χρονη μετά τις μολότοφ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθούν σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες για συμμετοχή στα επεισόδια της Πέμπτης, με ρίψη δεκάδων μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στην Πάτρα, την ώρα που η πορεία για το Πολυτεχνείο ήταν σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, αρχικά έγιναν οκτώ προσαγωγέςατόμων που είχαν εντοπιστεί από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ωστόσο σε συλλήψεις μετατράπηκαν μόνο οι τέσσερις εξ αυτών.

Πρόκειται για μια κοπέλα 21 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, που δηλώνουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Βαρύτερες είναι οι κατηγορίες για την 21χρονη, καθώς της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για κατοχή εκρηκτικών υλών, συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στους υπόλοιπους είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν συμμετοχή σε διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε πως το βράδυ της Πέμπτης επί της οδού Κορίνθουέπεσαν συνολικά 40 βόμβες μολότοφ, αρκετές από τις οποίες ήταν συνδεδεμένες με γκαζάκια και κροτίδες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ