Παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων έως τις 30 Ιουλίου η Celestyal Cruises

Παρατείνει την αναστολή των κρουαζιέρων έως τις 30 Ιουλίου η Celestyal Cruises

Την αναστολή των κρουαζιέρων έως τις 30 Ιουλίου 2020, λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών οδηγιών και της προσωρινής αδυναμίας προσεγγίσεων κλειστών λιμανιών στις περιοχές όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται, ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία Celestyal Cruises.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «μόλις πρόσφατα, η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η τουριστική περίοδος της χώρας θα επανεκκινήσει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, με την απελευθέρωση διεθνών πτήσεων από κάποιες χώρες να πραγματοποιείται επιλεκτικά από τον Ιούλιο».

«Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις φάσεις επανέναρξης του τουρισμού και κυρίως τις αφίξεις τουριστών από το εξωτερικό, ενώ [η εταιρία] θα εργάζεται στενά με τις ελληνικές αρχές για την ανάπτυξη βελτιωμένων πρωτοκόλλων υγιενής και ασφάλειας», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η Celestyal Cruises.

Παράλληλα, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το αντίτιμο που έχει καταβάλει και έχει επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, του δίδεται η δυνατότητα να επιλέξει την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρας. Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ