Κοροναϊός: «Έκρηξη» κρουσμάτων σήμερα - Αναμένονται πάνω από 3.500 κρούσματα

Κοροναϊός: «Έκρηξη» κρουσμάτων σήμερα - Αναμένονται πάνω από 3.500 κρούσματα

Το «ρεκόρ» νέων ημερησίων κρουσμάτων ανήκει στην Τρίτη 23 Μαρτίου, όταν ο Εθνικός Οργανισμός Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε την καταγραφή 3.586 ημερησίων νέων κρουσμάτων του νέου κοροναϊού, με τη διενέργεια 64.421 διαγνωστικών μοριακών και rapid tests και με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει στο 5,56%.

Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι ενδέχεται η Τρίτη 30 Μαρτίου να μας δώσει επίσης πολύ υψηλά επίπεδα ημερησίων νέων κρουσμάτων του νέου κοροναϊού, δεν θα αποτελεί έκπληξη ούτε καν το ενδεχόμενο να βρεθούμε πάνω ακόμη και από τα 3.586 νέα ημερήσια κρούσματα…

Το ως άνω ενδεχόμενο μπορεί κάλλιστα να σημειωθεί την Τρίτη 30 Μαρτίου, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχουν διενεργηθεί περισσότερα από 64.000 tests και ο δείκτης θετικότητας θα κινηθεί πάνω από το 5,5%. Και οι δύο προϋποθέσεις θα μπορούσαν κάλλιστα να πληρούνται και το συμπέρασμα θα παραμένει ότι η διασπορά στη χώρα μας είναι σταθεροποιημένη, αλλά σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το ενδεχόμενο να διενεργηθούν την Τρίτη 30 Μαρτίου περισσότερα από 60.000 tests, με τον δείκτη θετικότητας πολύ πάνω από το 6%, θα έδινε ακόμη και πάνω από… 4.000 νέα ημερήσια κρούσματα του νέου κοροναϊού για όλη τη χώρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαντάζει ως το πιο πιθανό «σενάριο».





googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ