Πανελλήνιες 2023: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS

Πανελλήνιες 2023: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr ώστε να μπορούν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023 να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο και να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων με SMS.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη έως και τις 23 Ιουνίου 2023 ενώ η είσοδος στην υπηρεσία γίνεται με τα στοιχεία συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2023.

Οι υποψήφιοι που θα δηλώσουν στην πλατφόρμα το κινητό τους θα μπορέσουν να μάθουν και τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική́ Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα του επωνύμου, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία και τη σχολή εισαγωγής τους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ