Πανελλήνιες 2021: Συνέχεια με Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2021: Συνέχεια με Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

Οι Πανελλήνιες 2021 συνεχίζονται σήμερα με Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) για τους μαθητές των ΓΕΛ.

Επόμενη εξέταση των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στις Πανελλήνιες 2021 θα είναι το Σάββατο, 19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των Πανελληνίων εδώ.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων ξεκίνησαν τις Πανελλήνιες 2021 στις 14 Ιουνίου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις), ενώ ακολούθως εξετάστηκαν τα πρώτα μαθήματα προσανατολισμού Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία (δείτε τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS