Παλαιό Φάληρο: Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την εμπλοκή του βιαστή με το τατουάζ και σε άλλες επιθέσεις

Παλαιό Φάληρο: Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την εμπλοκή του βιαστή με το τατουάζ και σε άλλες επιθέσεις

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, ο άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας την ώρα που περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και την απόπειρα βιασμού ακόμη μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η αστυνομία ερευνά ήδη την εμπλοκή του βιαστή από το Παλαιό Φάληρο σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, σημείωσε πως αναμένεται η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του, σε μια προσπάθεια να βρεθούν κι άλλα θύματά του.

Ο κ. Καλλιακμάνης μίλησε και για την έκδοσή του από την Αλβανία στην Ελλάδα, λέγοντας πως «όταν υπάρχει κακουργηματική πράξη σε μία χώρα και ανάλογο σήμα στην Interpol, τότε η χώρα στην οποία θα συλληφθεί πρέπει να τον εκδώσει».

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά τη σύλληψή του, ο βιαστής με τα τατουάζ ομολόγησε τον βιασμό και την απόπειρα βιασμού, λέγοντας πως είναι εθισμένος στο αλκοόλ και την κοκαΐνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ