Πάγωσε το site της Χρυσής Αυγής – Ανενημέρωτη από τις «εξελίξεις» η σελίδα του κόμματος

Πάγωσε το site της Χρυσής Αυγής – Ανενημέρωτη από τις «εξελίξεις» η σελίδα του κόμματος

Όπως φαίνεται πάγωσε ο χρόνος για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής τη στιγμή της απόφασης που την καταδικάζει ως «εγκληματική οργάνωση».

Από χθες, Τετάρτη, στη διαδικτυακή ιστοσελίδα δεν έχει αναρτηθεί ούτε μία είδηση, κάνοντας ξεκάθαρο πως έχει μπει για τα καλά «λουκέτο» στο κόμμα.

Κρίνοντας από τις μέρες και τα έργα των μελών της Χρυσής Αυγής, θα περίμενε κανείς το επίσημο site του κόμματος να έχει γεμίσει από τις απόψεις των στελεχών, των πρώην βουλευτών, γράμματα συμπαράστασης ή οτιδήποτε άλλο…

Αντί αυτού όμως η σελίδα έχει παγώσει στη χθεσινή ημερομηνία και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν την καταδικαστική απόφαση με τελευταία της είδηση πως «κάποιοι θέλουν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής» κάνοντας λόγο για «ένα πρωτοφανές κλίμα που έχει καλλιεργηθεί τις τελευταίες ημέρες από τα ΜΜΕ – τα οποία έχουν ήδη... δικάσει και καταδικάσει την Χρυσή Αυγή».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι ποινές των μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής οπότε και θα διαφανεί ποιοι από τους κριθέντες ως ένοχοι, θα προφυλακιστούν. Ουσιαστικά η καταδικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάννωση», φαίνεται πως «φωτογραφίζει» την προοπτική να ανοίξει ο δρόμος για τις φυλακές Κορυδαλλού για ορισμένα τουλάχιστον εκ των κορυφαίων στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος.

Η πιθανότητα να οδηγηθούν στη φυλακή τα καταδικασθέντα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι μεγάλη, καθώς η ιστορική πλέον δικαστική απόφαση τους καθιστά υπεύθυνους για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ