Οργή για το αισχρό μήνυμα Ζαραλίκου: «Στο Βέλγιο δεν μπορείς ούτε να γαμ...» λέει για το βιασμό Χρονοπούλου

Οργή για το αισχρό μήνυμα Ζαραλίκου: «Στο Βέλγιο δεν μπορείς ούτε να γαμ...» λέει για το βιασμό Χρονοπούλου

Σε μια ευαίσθητη στιγμή, που το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου έχει προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ο stand up comedian - που δεν κρύβει τη συμπάθειά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ - προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση.

Στο τελευταίο του επεισόδιο που ανέβασε στο Youtube, εμφανίστηκε με ένα t-shirt, στο οποίο εξίσωνε την σεξουαλική κακοποίηση με μια... απλή πράξη σεξ, συνδέοντας μάλιστα και την υπόθεση της Καϊλή.

«Βέλγιο: ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γ@μ#$εις» αναφέρει το μήνυμά του, το οποίο θεώρησε πως είναι στο πλαίσιο της σάτιρας...

zaralikos t shirt.jpg

Οπως είναι λογικό, το μπλουζάκι αυτό προκάλεσε οργή στα σόσιαλ, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

«Η αισχρότητα και η απόλυτη ξεφτίλα σε μία φωτογραφία @zaralikos είναι βιασμός και κακοποίηση», «το όσκαρ του καλύτερου πλυντηρίου πηγαίνει στον Ζαραλίκο ο οποίος αναφέρεται σε μια καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση ως: "ΝΑ Γ@Μ#$€ΙΣ" Η ξεφτίλα κάποιων δεν έχει όρια…» και «αθλιότητα» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που γράφονται σε συντριπτική πλειοψηφία στο twitter.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ