Οικογενειακή τραγωδία στην Λήμνο: Πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό ζευγάρι, έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα

Οικογενειακή τραγωδία στην Λήμνο: Πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό ζευγάρι, έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα

Μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/08) στην Λήμνο, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις που κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά σε διαμέρισμα, εντόπισαν ένα ζευγάρι νεκρό.

Συγκεκριμένα, οι γείτονες αντιλήφθηκαν φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην περιοχή Μύρινα, και ενημέρωσαν την πυροσβεστική υπηρεσία που μετέβη με 4 οχήματα και 11 πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν από τους γείτονες ότι μέσα στο διαμέρισμα διέμενε το ζευγάρι και έδωσαν προτεραιότητα στον εντοπισμό τους.

Λίγο αργότερα το ζευγάρι 60 και 55 ετών, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην κρεβατοκάμαρα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Μύρινα, το ζευγάρι δεν έφερε εγκαύματα και πιθανόν έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα.

Όπως επισημάνθηκε, τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζευγαριού θα διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, ενώ για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς ανέλαβε έρευνα το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα υπόλοιπα διαμερίσματα ενώ προηγουμένως είχαν απομακρύνει τους ενοίκους από την πολυκατοικία.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ