Ο κορονοϊός «χτυπά» την ΕΛ.ΑΣ. - Θετικοί 400 αστυνομικοί

Ο κορονοϊός «χτυπά» την ΕΛ.ΑΣ. - Θετικοί 400 αστυνομικοί

Περίπου 400 αστυνομικοί είναι θετικοί στον κοροναϊό στη χώρα, άλλοι ασυμπτωματικοί σε καραντίνα στο σπίτι τους άλλοι με συμπτώματα και άλλοι σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έχουν δοθεί μάλιστα εντολές οι αστυνομικοί να κυκλοφορούν σε μικρότερες ομάδες για τις περιπολίες, ώστε να είναι και πιο εύκολη η ιχνηλάτηση των επαφών σε περίπτωση θετικού κρούσματος.

Στο μεταξύ, στην Πάτρα μετά από κάλεσμα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, περίπου 150 άτομα προσπάθησαν να κάνουν πορεία κατά της καραντίνας. Ακολούθησαν κάποια επεισόδια και κυνηγητό στους δρόμους και έγιναν τουλάχιστον εννέα προσαγωγές.

Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα Την ίδια ώρα, σε ό,τι αφορά στο αστυνομικό δελτίο, άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε μία 50χρονη γυναίκα το πρωί του Σαββάτου.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι στο υπνοδωμάτιό της, συγγενικό της πρόσωπο που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία.

Στο σπίτι, διέμενε το θύμα μόνη μαζί με τη 15χρονη κόρη της η οποία ωστόσο δεν βρέθηκε στην οικία και οι αρχές προσπαθούν να την εντοπίσουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 50χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι. Μάλιστα ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα και στη συνέχεια τη δολοφόνησαν. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS