Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια ανηλίκου

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια ανηλίκου

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα παρουσιάστηκε, το βράδυ της Τρίτης, ακόμα μία αποκάλυψη στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μια αποκάλυψη η οποία έρχεται να προστεθεί στις ήδη γνωστές μαρτυρίες.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η ιστορία μάς γυρίζει πίσω 36 χρόνια όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν 20 ετών. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε παρέα με ένα ζευγαρι καλλιτεχνών δίχως να διστάσει να προσεγγίσει τον ανήλικο γιο τους, ο οποίος ήταν 14 ετών.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να τον άγγιξε στα γεννητικά του όργανα, ενώ επέμενε να τον πιέζει πάρα πολύ μέσω τηλεφωνημάτων. 

«Αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχθείς» φέρεται να του έλεγε ο γνωστός καλλιτέχνης, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ. 

Μάλιστα, του δημιούργησε τέτοιο στρες που το παιδί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες του. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αλλά για έναν χρόνο δεν αποκάλυπτε στους γονείς του τι ακριβώς συνέβη και τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Όταν το αποκάλυψε, οι γονείς του έσπευσαν αν κάνουν μήνυση και φέρεται να έγινε σύλληψη. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε για δακτυλοσκόπηση. Εκεί βγήκε στην επιφάνεια αυτή η ιστορία γιατί φάνηκε ότι στο παρελθόν έχει ξαναγίνει δακτυλοσκόπηση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS