Νίκος Τσουμάνης: Ο θάνατός του δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια

Νίκος Τσουμάνης: Ο θάνατός του δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για την υπόθεση θανάτου του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, ο θάνατος του 31 ετών ποδοσφαιριστή ήταν ασφυκτικός και προήλθε από περίδεση τραχήλου με τρεις βρόχους, καθένας από τους οποίους είχε δημιουργηθεί από ταινίες tie wrap.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, έχοντας περασμένα στον λαιμό του δεματικά καλώδια μίας χρήσεως (tie wrap). Όπως είχε δείξει η νεκροψία, ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη επήλθε από ασφυξία.


Οι πρώτες πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του Νίκου Τσουμάνη επισημαίνουν ότι αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα οικονομικά προβλήματα (χρωστούσε και ένα μεγάλο ποσό στον πεθερό του) και εμφανιζόταν πιεσμένος ψυχολογικά. Είχε ανοίξει ένα μαγαζί στην Ηγουμενίτσα, που δεν πήγε καλά, ενώ είχε και ο ίδιος οικονομικά ανοίγματα, τα οποία δεν μπορούσε να καλύψει από το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Οι δηλώσεις που ενίσχυαν το σενάριο της αυτοκτονίας
Μαρτυρίες από τον στενό κύκλο του Νίκου Τσουμάνη έκαναν λόγο για ένα δύσκολο τελευταίο χρονικό διάστημα του ποδοσφαιριστή, εξαιτίας φερόμενων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί, που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

«Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί, ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή. Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος, γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη. Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας, και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευθεί σε φίλη του πριν από λίγο καιρό ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Ήταν πολύ στενοχωρημένος»
Από την πλευρά του, ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης, ανέφερε ότι ο Νίκος Τσουμάνης το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο εξαιτίας τραυματισμών, «τον είχε πάρει πολύ από κάτω. Ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στενοχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι, το οποίο όλοι συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Ο Σταύρος Ραλλάκης περιέγραψε, επίσης, τις τελευταίες ώρες του ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως η σύντροφός του τον έψαχνε από τη Δευτέρα, αφού ανησύχησε όταν η ώρα κυλούσε αλλά εκείνος δεν γυρνούσε. «Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά, τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

Η σορός του Νίκου Τσουμάνη είναι πλέον καθ' οδόν για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσπρωτία, όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο η κηδεία του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ