Αυτός είναι ο νέος πίνακας τηλεδιοίκησης στη Λάρισα -Οι πρώτες εικόνες

Αυτός είναι ο νέος πίνακας τηλεδιοίκησης στη Λάρισα -Οι πρώτες εικόνες

Τις πρώτες εικόνες από τον νέο πίνακα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης, μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύστημα τηλεδιοίκησης του βόρειου άξονα του σιδηροδρομικού δικτύου από τη Λάρισα και επάνω, και στο τέλος Σεπτεμβρίου το υπόλοιπο τμήμα του, από την Οινόη μέχρι την Τιθορέα.

IMG 20230407 WA0002.jpg

Γεραπετρίτης: Έρχεται το πόρισμα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Επιπλέον, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι μέχρι το Πάσχα ή την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και Μεταφορών Γ. Γεραπετρίτης.

Δήλωσε, ακόμη, ότι μέχρι το Πάσχα θα αποκατασταθούν τα δρομολόγια του προαστιακού μέχρι το Κιάτο, καθώς ολοκληρώνονται τα έργα ηλεκτροφωτισμού στις σήραγγες. Ανέφερε, επίσης, ότι έχει γίνει συζήτηση με την Hellenic Train και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την εταιρεία για μειωμένο εισιτήριο κατά 50% στα Intercity στους φοιτητές και στους νέους κάτω των 25 ετών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ