Ο Δήμος Αθηναίων έσβησε τα 57 ονόματα των Τεμπών και τα τρολ επιτέθηκαν στον Χάρη Δούκα -Τι απαντά [βίντεο]

Ο Δήμος Αθηναίων έσβησε τα 57 ονόματα των Τεμπών και τα τρολ επιτέθηκαν στον Χάρη Δούκα -Τι απαντά [βίντεο]

Πλυστικό μηχάνημα του Δήμου Αθηναίων έσβησε τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που διαδηλωτές είχαν γράψει μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με κόκκινη μπογιά.

Όπως κατέγραψε με το κινητό του πολίτης χθες το βράδυ εμφανίστηκε πλυστικό μηχάνημα του δήμου Αθηναίων και τα έσβησε. 

Αμέσως τρολ του διαδικτύου επιτέθηκαν στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα τον οποίο κατηγόρησαν για ασέβεια.

Από την άλλη, πολίτες στην πλατφόρμα Χ, σχολίαζαν ότι είναι κατανοητό πως πρόκειται για το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και δεν θα μπορούσαν τα ονόματα των 57 νεκρών να παραμείνουν στο σημείο.

Τι απαντά η αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων

«Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα ειδικά συνεργεία καθαριότητας μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό» υποστήριξε μιλώντας στο Mega η αρμόδια αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη, μιλώντας στο Mega. 

«Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο. Εκεί το συγκεκριμένο πλυστικό συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να "σβήσουμε ή να μην σβήσουμε". Ήταν στο πλαίσιο του κανονικού προγράμματος» είπε.

«Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 11.30 το βράδυ, την ώρα που πηγαίνουν συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ την συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία» ανέφερε. «Πηγαίνουν πάντα μετά από πορείες. Δεν πήγαν ειδικώς» κατέληξε η Ρωξάνη Μπέη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ