Μαρτυρία: «Έτρεχε, ήταν αλαφιασμένος, είχε χώματα-χόρτα» -Τι έκανε ο Μπαγκλαντεσιανός 2 ημέρες μετά το φόνο
Φωτογραφία: Facebook

Μαρτυρία: «Έτρεχε, ήταν αλαφιασμένος, είχε χώματα-χόρτα» -Τι έκανε ο Μπαγκλαντεσιανός 2 ημέρες μετά το φόνο

Κάτοικος της περιοχής καταθέτει μαρτυρία για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό κρατούμενο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Μια καταλυτική μαρτυρία, η οποία έχει τεθεί υπ' όψιν των Αρχών που ερευνούν τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Κάτοικος της περιοχής, και συγκεκριμένα γειτόνισσα των αλλοδαπών, καταθέτει ότι ο Μπαγκλαντεσιανός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά τις επόμενες ημέρες μετά τη δολοφονία της Αναστάζια.

«Αυτός (σ.σ.: ο 32χρονος), όποτε περνούσε, χαιρετούσε τη μητέρα μου. Την Τετάρτη πέρασε και δεν τη χαιρέτησε καθόλου, περίπου στις 7:30 το απόγευμα. Έτρεχε, ήταν αλαφιασμένος, λαχανιασμένος, η μητέρα μου μού είπε ότι είχε χώματα και χόρτα στα πόδια. Μετά από ένα μισάωρο, πάνω-κάτω, πέρασαν αστυνομικοί με τον σύντροφο της κοπέλας και της έδειχναν φωτογραφίες και την αναζητούσαν» λέει η κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον Alpha.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας του 32χρονου κρατούμενου

Αποκάλυψε δε, ότι αυτοί ήταν οι ιδιοκτήτες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που κατέγραψε τις κινήσεις του κρατούμενου. «Η μαμά μου είπε στην Αστυνομία για τις κάμερες το Σάββατο το πρωί. Γνωρίζαμε ότι το καταγραφικό έγραφε για δύο μέρες, αλλά ήμασταν τυχεροί γιατί τελικά είχε κρατήσει και τις προηγούμενες. Μας είπαν (σ.σ.: οι αστυνομικοί) ότι ήταν μέχρι τα ξημερώματα (σ.σ.: εκεί η 27χρονη), γιατί το υλικό βοήθησε να βρεθεί η κοπέλα και τη βρήκαν τελικά την επόμενη μέρα. Το σημείο που βρέθηκε είναι περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από εδώ».

Να σημειωθεί ότι ο Μπαγκλαντεσιανός αρνείται τα πάντα και επιμένει ότι είναι αθώος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ