Η συγκλονιστική α καπέλα ερμηνεία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, λίγο πριν καταρρεύσει -Οσα είπε [βίντεο]

Η συγκλονιστική α καπέλα ερμηνεία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, λίγο πριν καταρρεύσει -Οσα είπε [βίντεο]

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στο νοσοκομείο «Υγεία» με αιμορραγικό εγκεφαλικό, η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα.

Ειδικότερα, η Μαρινέλλα εμφανίστηκε χθες στην σκηνή του Ηρώδειο και ξεκίνησε το πρόγραμμά της, τραγουδώντας α καπέλα και χωρίς μικρόφωνο το τραγούδι «Καμιά φορά». Τα φώτα είχαν χαμηλώσει, ενώ δεν ακουγόταν οτιδήποτε άλλο πέραν της διαπεραστικής φωνής της σπουδαίας ερμηνεύτριας, η οποία είχε καθηλώσει το κοινό, από το πρώτο δευτερόλεπτο που ανέβηκε πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου.

Για την συγκεκριμένη συναυλία είχαν προηγηθεί, πολύωρες πρόβες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή, ένιωθε έντονο πονοκέφαλο. Ομως η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου ανέβηκε στην σκηνή και καθήλωσε άπαντες με την ερμηνεία της. Οπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, δεν ακούγεται το παραμικρό παρά μόνο η φωνή της Μαρινέλλας.

Τα λόγια της Μαρινέλλας στους θεατές πριν από την κατάρρευση

Η σπουδαία ερμηνεύτρια λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της στο Ηρώδειο μίλησε στο κοινό που είχε κατακλίσει τον χώρο.

«Νομίζω ότι αυτό το βράδυ, το σημερινό θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που φτιάξαμε με πάρα πολύ αγάπη και ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ. Όχι μόνο εσείς, αλλά και εμείς», ανέφερε επί σκηνής η Μαρινέλλα, με τους θεατές να την καταχειροκροτούν.

Δείτε την συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρινέλλας:

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ