Απόστολος Λύτρας για υπόθεση Κολωνού: Εγκληματική η αμέλεια της μητέρας της 12χρονης

Απόστολος Λύτρας για υπόθεση Κολωνού: Εγκληματική η αμέλεια της μητέρας της 12χρονης

Για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο, μίλησε ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας, μετά την έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με το οποίο προστίθεται στο κατηγορητήριο για τη μητέρα, πλην της διακεκριμένης μαστροπείας, και η κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Απόστολος Λύτρας: Φωτογραφίες της 12χρονης δεν βρέθηκαν ποτέ στο κινητό της μητέρας

«Παρά το ότι υπήρχε εισαγγελική πρόταση ενός αξιόλογου εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Εφετών να μην ασκηθεί κατηγορία για τη μητέρα για πορνογραφικό υλικό, έρχεται τώρα το συμβούλιο και αλλάζει τις συγκεκριμένες κατηγορίες και αναφέρει ότι η μητέρα εξέδιδε την κόρη και ότι υπήρχε πορνογραφικό υλικό. Και οι ίδιοι οι δικαστές έχουν διαφορετικές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

«Η μητέρα λοιπόν αρνείται τις κατηγορίες. Υποστηρίζει ότι απλά έδειξε εμπιστοσύνη στον βασικό κατηγορούμενο. Το παιδί πήγαινε συνέχεια εκεί. Πράγματι η μητέρα για ώρες το άφηνε το παιδί. Δεν θα βγει κάποιος να πει ότι η μητέρα ήταν πάνω στο παιδί και το παιδί ξέφυγε. Άφηνε το παιδί πάρα πολλές ώρες, με αποτέλεσμα, αφού της κέρδισε την εμπιστοσύνη ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, αυτός να μπει σε όλες αυτές τις διαδικασίες. Επίσης έχει γίνει μία παρανόηση. Φωτογραφίες της ανήλικης δεν βρέθηκαν ποτέ στο κινητό της μητέρας. Έχουν βρεθεί στο κινητό της 12χρονης», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο Απόστολος Λύτρας παραδέχθηκε ότι η μητέρα επέδειξε εγκληματική αμέλεια και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η μητέρα εξέδιδε την ίδια την κόρη της.

«Τέτοια στοιχεία δεν υπάρχουν. Και θυμηθείτε το ότι και στο δικαστήριο αυτές οι κατηγορίες θα πέσουν. Δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, γιατί για να έχεις τέτοια στοιχεία θα πρέπει να έχεις κάποιες μαρτυρίες από “πελάτες”, ότι η μητέρα έκανε κάποιες συνεννοήσεις, έστελνε η μητέρα το παιδί και διάφορα άλλα τέτοια. Αυτά δεν υπάρχουν», επισήμανε ο Απόστολος Λύτρας.

Τέλος, ο γνωστός ποινικολόγος έκανε γνωστό ότι η 12χρονη είναι σε άθλια κατάσταση, όπως και τα αδέλφια της.

«Οκτώ παιδιά είναι όλα σε τραγική κατάσταση. Όλα στηρίζουν τη μητέρα. Η θεία στηρίζει τη μητέρα που επαναλαμβάνω: αυτό όλο το θέμα βγήκε από τη θεία», υπογράμμισε.

Πηγή: ΕΡΤ

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ