Lockdown στη Θεσσαλονίκη: Σαρωτικοί οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων

Lockdown στη Θεσσαλονίκη: Σαρωτικοί οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη καθώς η πόλη έχει τεθεί υπό καθεστώς ολικού lockdown λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στον γενικό πληθυσμό.

Δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται συνεχώς τόσο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και σε άλλα σημεία, με τους ελέγχους να εντείνονται διαρκώς μετά το σκληρό lockdown στο οποίο βρίσκεται από την Τρίτη η Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η Περιφερειακή Ενότητα πέρασε στο «γκρι» επίπεδο του χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας για τον κορωνοϊό. Ανάλογα μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα στις 12:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Βίντεο από τους αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλονίκη

Όπως φαίνεται από τα βίντεο της τοπικές ιστοσελίδας GRTimes.gr στις περιοχές του Ευόσμου και της Καλαμαριάς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τηρεί πιστά τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ωστόσο δε λείπουν οι εξαιρέσεις που οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με την ανυπακοή ασυνείδητων πολιτών με αποτέλεσμα τους επιβάλλονται πρόστιμα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται όλο το 24ωρο επί ποδός διενεργούν ελέγχους τόσο σε πεζούς και σε οδηγούς οχημάτων, όσο και σε πολίτες που επιβαίνουν σε αστικά λεωφορεία, για το αν έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ή αν έχουν στείλει το μήνυμα μετακίνησης στο 13033.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ