Κυψέλη: Στα δικαστήρια το ζευγάρι που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα

Κυψέλη: Στα δικαστήρια το ζευγάρι που δολοφόνησε τον 7χρονο Ανδρέα

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν λίγο πριν τις 11.00 το πρωί ο 33χρονος και η 29χρονη που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Οι δύο κατηγορούμενοι προσήχθησαν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με έντονες αποδοκιμασίες από κόσμο που βρίσκονταν στα δικαστήρια.

Οι δύο σύντροφοι που είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, καλούνται να απολογηθούν στη δικαστική λειτουργό για όσα υπέστη ο Ανδρέας τον Ιανουάριο του 2017 όταν ξεψύχησε δεμένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία από τον σύντροφο της μητέρας του. Η γυναίκα, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν παρούσα σε όσα συνέβησαν.

Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας και μία ζοφερή κατάσταση που βίωνε τόσο το αγόρι που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS