Κύπρος: Ακρωτηριάστηκαν 17χρονος και 35χρονος από κροτίδες - Έχασε το χέρι του 34χρονος

Κύπρος: Ακρωτηριάστηκαν 17χρονος και 35χρονος από κροτίδες - Έχασε το χέρι του 34χρονος

Τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά από κροτίδες στην Κύπρο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας.

Ειδικότερα, το πρώτο περιστατικό αφορά 17χρονο στην Ακρόπολη Λευκωσίας, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, όταν η κροτίδα που επιχείρησε να ρίξει, εκπυρσοκρότησε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.

Το δεύτερο περιστατικό, αφορά άντρα ηλικίας 35 ετών στο Γέρι, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης από κροτίδα και υπέστη ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού χεριού.

Όσον αφορά στο τρίτο περιστατικό, σχετίζεται με έναν 34χρονο στο χωριό Μαλούντα, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει εκρηκτικό μηχανισμό, εξερράγη με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό του χέρι, ανέφερε ο politis.com.cy.

Μετά την αρχική μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Λευκωσίας και οι τρεις ασθενείς μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό για περαιτέρω νοσηλεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ