Σοκ στην Κρήτη: Υπάλληλοι βρήκαν στα σκουπίδια ανθρώπινο κεφάλι

Σοκ στην Κρήτη: Υπάλληλοι βρήκαν στα σκουπίδια ανθρώπινο κεφάλι

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν χθες εργαζόμενοι της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων, που απασχολούνται στο εργοστάσιο μηχανικής διαλογής και κομποστοποίησης των απορριμμάτων, στο Ακρωτήρι Χανίων..

Κατά τη διαδικασία της διαλογής των απορριμμάτων στον ιμάντα, βρέθηκε ένα ανθρώπινο κεφάλι. Άμεσα σταμάτησε η διαδικασία της διαλογής και ενημερώθηκε η αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο, πραγματοποιώντας έρευνα και σε άλλα φορτία απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε μία μαύρη σακούλα εντοπίστηκαν και δύο πόδια!

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει όλο το εργοστάσιο του ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι και ερευνούν όλες τις σακούλες, μία – μία, προκειμένου να βρουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Στο σημείο, εκτός από τους αστυνομικούς, βρίσκονται ο εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής καθώς και εργαζόμενοι του εργοστασίου ανακύκλωσης.

Νεκρός μία βδομάδα έως 10 μέρες ο άτυχος άνδρας

Κατά την πρώτη αυτοψία του ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως πρόκειται για ένα κεφάλι που ανήκει σε άνδρα ηλικίας από 30 έως 40 ετών ενώ πιθανότατα είναι αλλοδαπός και συγκεκριμένα ασιατικής καταγωγής.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής εκτιμά πως ο θάνατός του πρέπει να προήλθε από μία βδομάδα έως δέκα μέρες πριν ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ