Κρήτη: Συγκλονιστικές εικόνες από τον τεράστιο βράχο που αποκολλήθηκε - Δείτε το πριν και το μετά

Κρήτη: Συγκλονιστικές εικόνες από τον τεράστιο βράχο που αποκολλήθηκε - Δείτε το πριν και το μετά

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε την τραγική κατάληξη που είχε μία 45χρονη γυναίκα από την Τσεχία, όταν ξεκόλλησε βράχος απ’ το βουνό και γκρεμίστηκε στην οροφή ενός τουριστικού καταλύματος στην Ιεράπετρα της Κρήτης. 

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ τραυματίστηκε και ο περίπου 10 ετών γιος της. Την ίδια ώρα, εμβρόντητος έμεινε ο σύζυγός της ο οποίος παρακολούθησε όλο το συμβάν καθώς από σύμπτωση βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο εντός του ίδιου ενοικιαζομένου διαμερίσματος. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες απ’ το ακριβές σημείο και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το cretapost, ο τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε πάνω στα δύο ακριανά δωμάτια του καταλύματος ισοπεδώνοντάς τα.

Δείτε εικόνα του πριν και του μετά
 YN 2022 10 30 17.05.00

Πώς έγινε η τραγωδία


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε πάνω στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονταν στο σημείο, ισοπεδώνοντάς τα δύο τελευταία.

Το ένα δωμάτιο ήταν άδειο ωστόσο στο δεύτερο διέμενε μία οικογένεια από τη Σλοβενία που απολάμβανε τις διακοπές της. 

Και τα δύο δωμάτια μετατράπηκαν σε ερείπια καθώς ταβάνι, τοίχοι καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Δυστυχώς, κάτω από τα ερείπια εγκλωβίστηκε η 45χρονη αλλά και ο 10χρονος γιος της.

Ο 50χρονος σύζυγός της κατάφερε και απεγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ενώ ξεκίνησε να ψάχνει στα ερείπια την οικογένειά του.

Στο έσπευσαν 25 οχήματα με 50 πυροσβέστες, κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ, εθελοντές της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας και του Ερυθρού Σταυρού, άνθρωποι από την Πολιτική Προστασία και τον δήμο Ιεράπετρας και ξεκίνησαν μία μεγάλη προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης της 45χρονης γυναίκας και του 10χρονου παιδιού.

Μέσα σε λίγη ώρα εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο 10χρονος και στη συνέχεια οι έρευνες στράφηκαν στην 45χρονη.

Πέντε ώρες αργότερα, οι διασώστες εντόπισαν και απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα η οποία όμως είχε ήδη χάσει τη ζωή της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ