Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 66χρονος λυράρης - «Να ανοίξουν τα στόματα» ζητούν το θύμα και η μητέρα του

Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 66χρονος λυράρης - «Να ανοίξουν τα στόματα» ζητούν το θύμα και η μητέρα του

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης από γνωστό λυράρη, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε το παιδί από 11 ετών. Μάλιστα, ο 66χρονος μουσικός περιγράφεται ως άτομο υπεράνω υποψίας από άτομα του περιβάλλοντός του.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 66χρονος, το 2018 πλησίασε το 11χρονο αγόρι, που ήταν γιος φίλων του.

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου θα οδηγηθεί σήμερα ο 66χρονος λυράρης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες των κρητικών ΜΜΕ, ο γνωστός λυράρης, από το 2018 έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023, φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το αγόρι, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του ανήλικου, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη συνέχεια το απειλούσε αν αποφάσιζε να μιλήσει σε κάποιον.

Έκλεινε τα ραντεβού του παιδιού με άνδρες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο Star, o 66χρονος φέρεται να είχε δημιουργήσει τρία προφίλ στο όνομα του ανήλικου, χωρίς εκείνος να το θέλει. Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο ίδιος, σε ρόλο μαστροπού, έκλεινε τα ραντεβού του παιδιού με άνδρες.

«Αυτό που βλέπαμε εμείς είναι ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος και μια χαρά οικογένεια. Είμαι σε σοκ» λέει συγγενής του 66χρονου λυράρη.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός του ΕΣΥ, για τον οποίο ζήτησε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, την αποπομπή του.

Γιος 66χρονου: «Είναι όλα ψέματα»

Ο γιός του 66χρονου μιλώντας στο star κάνει λόγο για ένα μεγάλο ψέμα.

«Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Αύριο στις αρχές θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα» λέει χαρακτηριστικά ο γιος του 66χρονου λυράρη.

Μπλεγμένος ένας 46χρονος γιατρός
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται ήδη τα ψεύτικα προφίλ του μουσικού. Ενώ την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν έναν 46χρονο γιατρό, ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο της Κρήτης και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συναντηθεί με το παιδί.

Από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη δόθηκε εντολή προκειμένου ο εμπλεκόμενος γιατρός να τεθεί άμεσα σε αργία.

Αναζητούνται ακόμη δύο φερόμενοι δράστες που συναντήθηκαν με τον ανήλικο, ενώ έχουν εντοπιστεί και 29 προφίλ στο Instagram, τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση.

Είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο γιατρός»

Όπως αποκαλύπτει στο δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, Νίκος Καλομοίρης, o 66χρονος κατάφερε να προσεγγίσει το παιδί μέσω μαθημάτων λύρα.

Ο Νίκος Καλομοίρης ανέφερε πως το θέμα του 46χρονου γιατρού είναι στο στάδιο της προανάκρισης: «Η υπόθεση με τον 46χρονο γιατρό είναι στο στάδιο της προανακρίσεως, είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί κι εκείνος έτσι ώστε να δούμε τις κατηγορίες που έχουμε εις βάρος του. Είναι ακόμα άλλοι δύο στο προσκήνιο αλλά πιθανότατα εμπλέκονται πολλοί περισσότεροι διότι μέσω των κοινωνικών δικτύων που προσπαθούσε ο 66χρονος θα δούμε πόσοι εμπλέκονται και τις συνομιλίες που υπάρχουν γιατί μπορεί να είναι περισσότεροι και από πέντε και από δέκα. Πιθανόν να είναι αρκετοί, δυστυχώς».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ