Κρήτη, τρομερές εικόνες: Διψασμένος γυπαετός προσγειώθηκε στη μέση του ΒΟΑΚ -Περαστικοί τού έδωσαν νερό να πιει [βίντεο]

Κρήτη, τρομερές εικόνες: Διψασμένος γυπαετός προσγειώθηκε στη μέση του ΒΟΑΚ -Περαστικοί τού έδωσαν νερό να πιει [βίντεο]

Ένα απίστευτο θέαμα είδαν οδηγοί σήμερα, Παρασκευή, στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στην περιοχή των Λινοπεραμάτων Ηρακλείου, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας.

Ένας γυπαετός, ζαλισμένος πιθανόν από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καύσωνα, προσγειώθηκε στη μέση του δρόμου αδυνατώντας να πετάξει.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και τον προστάτεψαν, καθώς βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, του έκαναν σκιά, του έδωσαν νερό να πιει, ενώ του έριξαν νερό και στο κεφάλι.

Παράλληλα ενημέρωσαν την αστυνομία που έστειλε περιπολικό της τροχαίας, καθώς και τις αρμόδιες αρχές για να τον παραλάβουν και να τον περιθάλψουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι ότι οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, που θα συνεχιστούν, δεν πλήττουν μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα, τα οποία χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Πάντως, σε βίντεο στα social media μετά την περίθαλψη από τους περαστικούς, ο γυπαετός φαίνεται να ζωηρεύει και να ανοίγει τα φτερά του.

Δείτε βίντεο με τον γυπαετό στην Κρήτη:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ