Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Με βάση τα βιβλία του νοσοκομείου, οι γιατροί έδιναν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Με βάση τα βιβλία του νοσοκομείου, οι γιατροί έδιναν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» και μίλησε για όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

«Ένας δημοσιογράφος με ενημέρωσε πως εκκληθεί αιφνιδίως η ιατροδικαστής Πατρών κ. Τσιόλα να καταθέσει. Εντύπωση μου προκαλεί πως καταθέτει μετά τον κατηγορούμενο, καθώς εκείνος καλείται τελευταίος. Πριν από την απολογία της, είχαμε κάνει προσφυγή κατά της νομιμότητας της διαδικασίας, διότι παρανόμως ορίστηκαν να πραγματογνωμοσύνες. Νεκροψία κάνουν μόνο αυτοί που είναι στην υπηρεσία», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Ακόμα, αποκάλυψε πως είναι καταγεγραμμένο σε επίσημα βιβλία ότι τα νοσοκομεία, στα οποία ήταν η Τζωρτζίνα, της έδιναν κεταμίνη, όπως και άλλα βαρβιτουρικά.

Ο συνδυασμός του κοκτέιλ οδήγησαν στον θάνατο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η δόση που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο είναι περίπου 15 ενέσεις, τις οποίες δεν μπορούσε να μεταφέρει παρανόμως η κ. Πισπιρίγκου.

Αναφορικά με την εκ νέου κατάθεση της κ. Τσιόλα, ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται, επειδή κάποιοι θέλουν να την κατηγορήσουν.

«Η κ. Τσιόλα στην αρχή ήταν κατηγορηματική πως είναι από παθολογικά αίτια, αλλά όταν διάβασε την πρώτη γνωμοδότηση του Ευτυχιάδη, από την οποία δεν προκύπτει εάν η χρωστική ουσία που χρησιμοποίησε την πήρε από τα εργαστήρια, άλλαξε. Γι’ αυτό μετά τη δεύτερη γνωμοδότηση ζητήσαμε επανεξέταση από την κ. Τσιόλα.

Σε σχέση με τα όσα ακούγονται για την κακοποίηση που δεχόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο Αλέξης Κούγιας λέει πως δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως έχει υπάρξει μόνο ένα περιστατικό, όχι όμως σοβαρό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ