Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Η Τζωρτζίνα είχε πρόβλημα υγείας όταν εισήχθη στο Καραμανδάνειο

Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Η Τζωρτζίνα είχε πρόβλημα υγείας όταν εισήχθη στο Καραμανδάνειο

Λάβρος κατά του ιατροδικαστή Γρήγορη ΛέωνΜεμφανίστηκε πριν λίγο, κατά την είσοδο του στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας ότι οι θεωρίες του περί ασφυκτικού θανάτου της Τζωρτζίνας κατέρρευσαν, παρά ταύτα εξακολουθεί να δικάζει τηλεοπτικά την 34χρονη εντολέα του.

«Λυπάμαι πολύ που τον είχα επιλέξει ως τεχνικό σύμβουλο σε κάποιες υποθέσεις στο παρελθόν. Ο άνθρωπος αυτός προσβάλλει τη δικαιοσύνη», επισήμανε.

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση για το αν το παιδί εισήχθη όντως στις 8 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο με πρόβλημα υγείας, υπογράμμισε πως αυτό πρόεκυψε από την κατάθεση της παιδιάτρου κ. Ηλιόπουλου.

Είπε ακόμη ότι όταν η Τζωρτζίνα, υποτροπίασε σοβαρά, οι γιατροί συνεδρίασαν αμέσως, ωστόσο κανείς δεν μίλησε, ούτε και απέδωσε τυχόν ευθύνες στη μητέρα του. Η σημερινή διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη λόγω ασθένειας ενός εκ των μελών του σώματός.

Τέλος, ο κ. Κούγιας επανέλαβε την άποψη του ότι η κατηγορουμένη είναι αθώα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ