Κούγιας για επίθεση με καυστικό υγρό: Η 38χρονη επιτέθηκε στον 36χρονο ενώ κοιμόταν - Έχει χάσει το μισό του πρόσωπο

Κούγιας για επίθεση με καυστικό υγρό: Η 38χρονη επιτέθηκε στον 36χρονο ενώ κοιμόταν - Έχει χάσει το μισό του πρόσωπο

Για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου άνδρα που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του στο Ηράκλειο της Κρήτης, μίλησε ο δικηγόρος του θύματος Αλέξης Κούγιας.

Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό της 38χρονης ότι δεν παραδόθηκε αμέσως στην αστυνομία επειδή φοβόταν αντίποινα από την οικογένεια του 36χρονου, ο κ. Κούγιας τόνισε πως «δεν γνωρίζω την προσωπικότητα της 38χρονης και τι συναισθήματα είχε».

«Του επιτέθηκε ενώ κοιμόταν»

Σχετικά με τα όσα αναφέρει η υπεράσπισή της ότι χρησιμοποίησε απορρυπαντικό, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως «έχει χαθεί το μισό πρόσωπο του 36χρονου, αν ήταν λίγο παρακάτω και είχε φτάσει το οξύ στην καρωτίδα, αυτός ο άνθρωπος θα είχε πεθάνει. Έχει κάνει μόνο για το μάτι δέκα εγχειρίσεις μέχρι στιγμής και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Αν κερδίσει κάτι, θα είναι μέρος της οράσεώς του».

«Το χρησιμοποίησε την ώρα που κοιμόταν»

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως «αφού παρήγγειλε το οξύ η 38χρονη πέντε ημέρες πριν, το χρησιμοποίησε σε έναν άνθρωπο την ώρα που κοιμόταν. Το αγόρασε και το παρέλαβε στο ονοματεπώνυμο ''Γεώργιος Σταυρακάκης''. Το παρήγγειλε πριν τις στις 19 του μήνα, το παρέλαβε 21 και στις 22 Οκτωβρίου το χρησιμοποίησε».

Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε τα αντίποινα

Στα δικαστήρια του Ηρακλείου οδηγήθηκε χθες η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της και παρέμενε άφαντη επί 72 ώρες.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 38χρονης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η δράστις επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο, γιατί αποπειράθηκε να τη βιάσει. Ακόμη, διευκρίνισε πως το υγρό δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό που περιείχε οξύ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κατηγορούμενης, το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις, όμως η 38χρονη ισχυρίζεται ότι δεν την ήθελε η οικογένεια του 36χρονου, ο οποίος δεχόταν πιέσεις να βάλει τέλος στο γάμο του. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι συναντήσεις τους γίνονταν σε ξενοδοχεία, υποστήριξε η δράστις.

«Ήταν σε άμυνα, είναι δεδομένο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κακοποιηθεί, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, στο παρελθόν έχει υποβάλλει μήνυση στην οικογένεια του συζύγου της. Μέχρι και τον γάμο που έκαναν μέσα στη φυλακή, γιατί αυτός ήταν κρατούμενος στις φυλακές, αυτός έγινε για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος για συγκεκριμένους λόγους», τόνισε ο δικηγόρος, διευκρινίζοντας πως η 38χρονη έφερε μαζί της το καυστικό υγρό για άμυνα γενικότερα. Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας, η 38χρονη φοβάται μήπως η οικογένεια του 36χρονου προβεί σε αντίποινα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ