Κως: Βρέθηκε η κάρτα sim από το κινητό της Αναστάζια -Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 27χρονης

Κως: Βρέθηκε η κάρτα sim από το κινητό της Αναστάζια -Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 27χρονης

Συνεζίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στο νησί της Κω.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η κάρτα sim από το κινητό της άτυχης Αναστάζια, παρότι πληροφορίες ανέφεραν πως είναι κατεστραμμένη, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και δίνει επιπλέον στοιχεία για την εξυχνίαση της τραγικής υπόθεσης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που είναι και ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, του έπεσε αμέσως μετά το φονικό, καθώς βρέθηκε δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.

Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί ούτε τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό, επιχείρησε, όπως αποκαλύπτεται, να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Oι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ άνοιξαν τα κινητά τηλέφωνα, τόσο του θύματος, όσο και του δράστη και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Το σύστημα πλοήγησης (GPS) ήταν αυτό που ουσιαστικά «έδειξε» την κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας αλλά και την εναπόθεση της σορού της 27χρονης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ