Πατέρας Αναστάζια: «Την σκότωσαν επειδή αντιστάθηκε στον βιασμό, αποκλείεται να το έκανε ο σύντροφός της»

Πατέρας Αναστάζια: «Την σκότωσαν επειδή αντιστάθηκε στον βιασμό, αποκλείεται να το έκανε ο σύντροφός της»

Πεπεισμένοι ότι ο σύντροφος της Αναστάζια αποκλείεται να έχει παίξει οποιονδήποτε ρόλο στη δολοφονία της, είναι οι γονείς κι ο αδελφός της 27χρονης Πολωνής που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω.

Ο πατέρας της Αναστάζια ζητεί να βρεθούν οι ένοχοι και να δικαστούν παραδειγματικά και εκφράζει την πεποίθηση ότι οι δολοφόνοι σκότωσαν την κόρη του επειδή αντιστάθηκε όταν επιχείρησαν να τη βιάσουν.

«Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή» λέει ο πατέρας της κοπέλας στο Live News και συμπληρώνει: «Εγώ πίστευα ότι την απήγαγαν από κάποια μαφία για να έχουν κέρδος. Αυτή η σκέψη σταμάτησε να υπάρχει στο μυαλό μου, όταν οι ελληνικές Αρχές βρήκαν από κάμερες ότι η κόρη μου βρέθηκε, σε μία ομάδα και μετά πάνω στο μηχανάκι».

Τόσο ο ίδιος, όσο κι ο γιος του, που επίσης μίλησε στην εκπομπή του Mega, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι δεν εμπλέκεται στο έγκλημα. «Ο σύντροφος της Αναστάζια είμαι σίγουρος πως είναι αθώος. Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, εκείνος εργαζόταν».

Οι δηλώσεις του πατέρα της Αναστάζια

 

Αδελφός Αναστάζια: «Ελπίζω να μην πάει άδικα ο θάνατός της»

Στο ίδιο μήκος, κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του αδελφού της θανούσης: «Θέλω να τιμωρηθούν όσο πιο αυστηρά γίνεται. Και ελπίζω η περίπτωση της αδελφής μου να είναι προειδοποίηση για άλλες κοπέλες, άνδρες και γενικά για όλους. Ελπίζω ότι ο θάνατος της αδελφής μου, δεν θα πάει άδικα».

Για μία ακόμα φορά ευχήθηκε «να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδελφή μου».

Κι ο ίδιος είπε ότι «κόβω το χέρι μου, είμαι σίγουρος 100%. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση (σ.σ.: να εμπλέκεται ο σύντροφός της στη δολοφονία). Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Για τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης αντιθέτως, τον 32χρονο συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές είπε ότι: «Μου φαίνεται ότι αυτός το έκανε, γιατί δεν πιστεύω πως ένας άνδρας που την πήρε με το μηχανάκι, δεν έχει εμπλοκή».

Όσα είπε ο αδελφός της 27χρονης Πολωνής

«Η σελίδα της στο σάιτ είναι αληθινή»

Ο αδελφός της 27χρονης, επιβεβαίωσε ότι ο λογαριασμός στο πολωνικό σάιτ, ήταν πραγματικός. Ήταν όπως λέει το εργαλείο για να κλείνει δουλειές για προώθηση προϊόντων και εκδηλώσεων, καθώς το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο. «Η αδελφή μου ήταν στο site hostess, ήθελε να εργάζεται σε κάποιες εκδηλώσεις και να εξελίσσεται σε αυτό».

«Το κάψιμο στο χέρι που την καταρράκωσε»

«Σίγουρα ήταν πολύ στεναχωρημένη, γιατί είναι κοπέλα που έδινε σημασία στην εμφάνιση της» λέει και ο ίδιος και ο πατέρας της κοπέλας για το κάψιμο που είχε στο χέρι και επηρέασε την ψυχολογία της. Μάλιστα όπως υποστήριξε ο πατέρας της, η 27χρονη το τελευταίο διάστημα είχε πέσει τόσο ψυχολογικά που οδηγήθηκε ακόμη και στην αναζήτηση ναρκωτικών ουσιών στο νησί της Κω.

Ο αδελφός της εξηγεί πως η 27χρονη Αναστάζια ήταν πολυταξιδεμένη και ιδιαίτερη φιλική με τον κόσμο. Ήταν τόσο καλοπροαίρετη μάλιστα που ίσως κάποιοι να το εκμεταλλεύτηκαν θα συμπληρώσει. «Ήταν πάρα πολύ φιλική, ίσως υπερβολικά φιλική, γιατί ταξίδευε σε πολλά μέρη. Γνώριζε συνεχώς άτομα πολλών εθνικοτήτων και δεν ένιωθε απειλή».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ