Ελασσόνα: Με κορωνοϊό αθλήτριες βόλεϊ και προπονητής -Δεκάδες παιδιά καραντίνα

Ελασσόνα: Με κορωνοϊό αθλήτριες βόλεϊ και προπονητής -Δεκάδες παιδιά καραντίνα

Με κλειστά σχολεία και αυστηρές συστάσεις για τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό ξεκινά η εβδομάδα στην Ελασσόνα.

Το καμπανάκι σήμανε μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε αθλήτριες γυναικείας ομάδας βόλεϊ, στον προπονητή, όπως και στον συνοδό της ομάδας.

Κλειστά σχολεία λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Σύμφωνα με τις σχετικές ενημερώσεις του Δήμου Ελασσόνας: Μετά από ενημέρωση των διευθυντών των σχολικών μονάδων, θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου τα παρακάτω τμήματα τάξεων του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας και του 1ου Γυμνασίου Ελασσόνας, λόγω εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού στα τμήματα αυτά.

Στο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας πέντε (5) τμήματα: Α2, Α3, Β3 Γενικής Παιδείας, Β’ Ανθρωπιστικών, Β’ Γαλλικών

Στο 1ο Γυμνάσιο Ελασσόνας δύο (2) τμήματα: Γ2 και Γ3

Θετικός στον κορωνοϊό καθηγητής φυσικής αγωγής

Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες τα παρακάτω τμήματα τάξεων των δημοτικών σχολείων του Δήμου, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού σε καθηγητή φυσικής αγωγής.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας τέσσερα (4) τμήματα: Α1, Α2, Β2 και Ε2

Στο Δημοτικό Σχολείο Ευαγγελισμού Ελασσόνας ένα (1) τμήμα: Ε’ τάξη

Στο Δημοτικό Σχολείο Σαρανταπόρου ένα (1) τμήμα: Μονοθέσιο

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών να κρατήσουν τα παιδιά σε κατ’ οίκον περιορισμό, να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους για τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων και να μην επιτρέπουν τη συμμετοχή τους σε άλλες δραστηριότητες κατά το κρίσιμο αυτό διάστημα.

Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού προπονητές και αθλητές

Από το Δήμο Ελασσόνας έχει ανακοινωθεί ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όσοι προπονητές και αθλούμενοι χρησιμοποίησαν το χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελασσόνας θα πρέπει να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες από την ημέρα που εισήλθαν τελευταία φορά στο χώρο, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που εντοπίστηκαν και συνδέονται με τις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ του ΓΣΕΕ. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ένωση Ελασσόνας, αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του αθλητικού σωματείου μέχρι νεωτέρας.

Παρακαλούνται όσοι χρησιμοποίησαν το Κλειστό Γυμναστήριο την τελευταία εβδομάδα να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους για τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων και να μη συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες κατά το κρίσιμο διάστημα.

Δήμαρχος Ελασσόνας: Χρήση μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους

Αυστηρές συστάσεις για χρήση μάσκας σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στην πόλη της Ελασσόνας έχει απευθύνει ο Δήμαρχος Ελασσόνας μετά την αλληλουχία κρουσμάτων του κορωνοϊού. Ο Δήμαρχος Ελασσόνας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς όλους και ειδικά τις επαφές των κρουσμάτων που οφείλουν να τεθούν σε καραντίνα, σημειώνοντας: «Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μεγάλος και η μετάδοση πολύ πιθανή. Όσοι παρουσιάζουν το παραμικρό σύμπτωμα της νόσου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με γιατρό ή με το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας. Όσο συντομότερα εντοπίσουμε τα κρούσματα, τόσο μικρότερη θα είναι η διασπορά του ιού».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS