Κορωνοϊός: Ποια ημέρα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός με τα νέα, επικαιροποιημένα εμβόλια

Κορωνοϊός: Ποια ημέρα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός με τα νέα, επικαιροποιημένα εμβόλια

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, σε λίγες μόλις ημέρες από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός με τα νέα, επικαιροποιημένα εμβόλια κατά της υποπαραλλαγής Όμικρον 1 του νέου κοροναϊού, καθώς η χώρα μας έχει ήδη από την περασμένη εβδομάδα παραλάβει τις πρώτες 400.000 δόσεις των νέων εμβολίων.

Τις σχετικές οδηγίες και τις σχετικές ανακοινώσεις θα πραγματοποιήσουν στις 6 μ.μ. της ερχόμενης Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου από το υπουργείο Υγείας η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Θεοδωρίδου, και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές , οι πλέον πιθανές ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας για να ξεκινήσει ο εμβολιασμός με τα νέα, επικαιροποιημένα εμβόλια είναι η Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και η Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ