Κοροναϊός - «Κόκκινος» συναγερμός στα Γιαννιτσά: Τουλάχιστον 40 εργαζόμενοι εργοστασίου θετικοί στον ιό

Κοροναϊός - «Κόκκινος» συναγερμός στα Γιαννιτσά: Τουλάχιστον 40 εργαζόμενοι εργοστασίου θετικοί στον ιό

Συναγερμός έχει σημάνει στον νομό Πέλλας καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον 40 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19.

Το «κύμα» ανησυχίας δημιουργήθηκε μετά την ανίχνευση των πρώτων θετικών κρουσμάτων στην κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, η οποία απασχολεί 680 άτομα.

Να σημειωθεί ότι πολλοί από τους εργαζόμενους είναι εποχικοί και ζουν σε κοντινές περιοχές σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη και Πιερία.

Εντωμεταξύ έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία της ιχνηλάτισης και στο τοπικό νοσοκομείο έχουν φθάσει τα δείγματα 14 ακόμη ατόμων.


Διασπορά των κρουσμάτων από το εργοστάσιο και σε γειτονικούς νομούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από αυτά τα κρούσματα εντοπίζονται στην περιοχή της Γουμένισσας στο Κιλκίς.

Οπως ανέφερε το τοπικό site maxitis.gr «μετά την χθεσινή ανίχνευση δύο κρουσμάτων σε πολίτες κατοίκους του συνοικισμού του Αγίου Γεωργίου που υπάρχει στην ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Παιονίας και τις διαδικασίες ιχνηλάτησης που ακολούθησαν, ανακαλύφθηκαν έντεκα ακόμη φορείς του ιού από την περιοχή της Γουμένισσας και της Γρίβας ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους δεκατρείς». 

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο πρόκειται για εργαζομένους στο εν λόγω εργοστάσιο των Γιαννιτσών.

«Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για την εφαρμογή τοπικού λοκ-ντάουν στην περιοχή της Γουμένισσας και Γρίβας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ