Αποστομωτική απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά σε χυδαίο σχόλιο χρήστη -«Ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη δική μας λύπη»

Αποστομωτική απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά σε χυδαίο σχόλιο χρήστη -«Ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη δική μας λύπη»

Στο χυδαίο σχόλιο χρήστη του Facebook, που χαρακτήρισε «ευχάριστο γεγονός» την είδηση του ισχαιμικού επεισοδίου του πατέρα της, απάντησε η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Χαρδαλιά επέλεξε να απαντήσει κάτω από το σχόλιο του χρήστη, χαρακτηρίζοντάς το «ειδεχθές και ντροπιαστικό».

«Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας», σημειώνει επίσης η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Η ανάρτηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ' όλα σεβαστές, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό, η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο... χαρούμενο σήμερα».

apantisi kori xardalia social media

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ