Κολωνός: «Καταστράφηκα χωρίς να φταίω» - Τι είπε σε φίλους του ο 55χρονος προπονητής για τους βιασμούς

Κολωνός: «Καταστράφηκα χωρίς να φταίω» - Τι είπε σε φίλους του ο 55χρονος προπονητής για τους βιασμούς

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 55χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και ερασιτέχνης προπονητής ποδοσφαίρου

Μιλώντας σε στενό του φίλο, ο προπονητής εκμυστηρεύτηκε ότι «Καταστράφηκα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω». 

Του λέω ‘πού είσαι, χάθηκες’, μου λέει ‘την πάτησα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω. Καταστράφηκα χωρίς να φταίω και δεν μπορώ να το αποδείξω’. Το τι έγινε δεν μου έλεγε, μου έλεγε ‘θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά’», λέει φίλος του 55χρονου.

«Ήταν τις τελευταίες ημέρες πολύ χάλια, τον ρωτάγαμε τι έχει, δεν μου έλεγε, μου έλεγε… Ήθελε να αυτοκτονήσει, δεν ήταν καλά και τον πίεσα πάρα πολύ ένα βράδυ και μου είπε τι έχει γίνει, ότι έχει μπλέξει με όλο αυτό το πράγμα», είπε η σύζυγός του.

«Μίλησα μαζί του πριν μερικές μέρες επειδή δεν ήθελε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και γενικά τον πίεσα και μου το εξήγησε. Μου είχε πει ότι παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και ανέφερε τι είχε συμβεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση», αναφέρει συνεργάτης του.

«Είχε συναντηθεί με την 12χρονη»

Για πρώτη φορά μέσω του LIVE NEWS, άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον παραδέχονται πως ο 55χρονος είχε συναντηθεί με τη 12χρονη και μάλιστα της είχε δώσει τα χρήματα χωρίς όμως να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη.

«Όταν πήγε και κατέθεσε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, τους είχε πει ότι συναντήθηκε με την 12χρονη αλλά δεν έκανε κάτι. Δεν έκρυψε ότι συναντήθηκε απλά της έδωσε τα λεφτά κι έφυγε.

»Μετά όμως, τον απειλούσε, τον έπαιρνε 02.00 η ώρα το βράδυ τηλέφωνο. Τον απειλούσαν για χρηματικά ποσά. Δεν είπε ψέματα. Δεν αρνήθηκε ότι συναντήθηκε ή ότι μίλησε μαζί της».

«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε με ανήλικο. Ποτέ δεν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Εγώ πιστεύω 99% δεν το έχει κάνει. Δηλαδή ότι θα πήγαινε με κάποια, να κάνει απιστία εν γνώσει του επειδή δεν πηγαίνει καλά η σχέση του με τη γυναίκα του ναι, αλλά όχι αυτό.

»Γιατί έχει παιδί μικρό, δηλαδή έχει παιδί 12 χρονών. Δεν γίνεται να πας με κοριτσάκι 12 χρονών. Δηλαδή είναι απίστευτο», αναφέρει φίλος του.

«Όλοι οι άντρες μετά τα 55 δεν ξέρω τι παθαίνουν, θέλουν επιβεβαίωση, να γνωρίσει μία ενήλικη να πάει να κάνει ό,τι κάνει. Το τι θα κάνω εγώ μετά επειδή απίστησε, εννοείται ότι θα χωρίσω, αλλά είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν μπορούν να τον κατηγορούν ότι είναι παιδεραστής, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Είμαστε μαζί από τα 20 και είμαι 47 χρονών, θα είχε δώσει δικαίωμα», λέει η σύζυγος του προπονητή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ