Κολωνός: Αποκαλύψεις από στενό φίλο του προπονητή που κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη

Κολωνός: Αποκαλύψεις από στενό φίλο του προπονητή που κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη

Αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι συλλήψεις ανδρών που φέρονται να συνομίλησαν και να βίασαν την 12χρονη από τον Κολωνό.

Αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε στενός φίλος του 55χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης.

Σοκαρισμένος και βαθιά στεναχωρημένος εμφανίστηκε στενός φίλος του 55χρονου προπονητή, που είναι ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμών του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Ερωτώμενος για το εάν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του, απαντά πως τον 55χρονο τον γνωρίζει πολλά χρόνια και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Και προφανώς δεν το πιστεύω κιόλας, εντάξει», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Πραγματικά δεν ξέρω, είμαι σοκαρισμένος», πρόσθεσε ο στενός φίλος του κατηγορουμένου.

Αποκάλυψε πως συνομίλησε πριν μία εβδομάδα μαζί του και ήταν στεναχωρημένος λόγω αρρώστιας.

«Περίμενε κάτι εξετάσεις. Προφανώς και δεν θα μου έλεγε κάτι…δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο», τόνισε.

«Άμα τα έχει κάνει να κατηγορηθεί 100 χρόνια», κατέληξε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος προπονητής είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είχε ισχυριστεί πως είχε συνομιλήσει με την 12χρονη, ωστόσο δεν είχε συναντηθεί μαζί της ποτέ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας σχετικά, ανέφερε πως η έρευνα της αστυνομίας επεκτείνεται και πέρα από τις μαρτυρίες της ανήλικης, καθώς είναι πιθανό να μην θυμάται καθαρά τα όσα συνέβησαν ή να θέλει να αποκρύψει ορισμένα στοιχεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS