Κλοντιάνα Τσέλο: 21 χρόνια φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι

Κλοντιάνα Τσέλο: 21 χρόνια φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι

Την ενοχή της 50χρονης εικαστικού Κλοντιάνα Τσέλο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η ποινή που της επιβλήθηκε για τους πυροβολισμούς εναντίον του πρώην συντρόφου της, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, πριν από έναν χρόνο στο Χαλάνδρι, είναι 21 έτη κάθειρξη.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

«Βγήκε από το αμάξι το παιδί και ήρθε στην αγκαλιά μου. Γυρίζω το κεφάλι μου και αυτός με έχει σημαδέψει στο κεφάλι με το όπλο του. Του λέω τι βλακείες κανείς! Αρπάζω το όπλο, έμοιαζε με παιδικό. Εκείνος ορμάει πάνω μου. ''Φέρ' το ηλίθια! Θα σε σκοτώσω! Πες στο παιδί να έρθει πίσω, θα σε σκοτώσω, και τις δυο''. Ήμουν σε καθεστώς τρόμου. Πάνω στον διαπληκτισμό δεν ξέρω πού πήγαιναν οι σφαίρες», είπε στο δικαστήριο.

Επιπλέον, στην απολογία της, η οποία κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, προέβαλε τον ισχυρισμό ότι ο οφθαλμίατρος είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση προκειμένου να την κλείσει στο ψυχιατρείο και να καρπωθεί την περιουσία της.

Ο εισαγγελέας ήταν «καταπέλτης» σε βάρος της 50χρονης. «Η κατηγορούμενη σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα. Η εμπλοκή στο όπλο έσωσε το θύμα από το μακάβριο τέλος. Η κατηγορούμενη, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της, συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το όπλο και στη συνέχεια με μια πέτρα. Όλοι οι ισχυρισμοί της δεν στέκουν στην κοινή λογική», είπε μεταξύ άλλων στην αγόρευσή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS