Κλειστά σχολεία σήμερα λόγω της κακοκαιρίας -Δείτε σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν

Κλειστά σχολεία σήμερα λόγω της κακοκαιρίας -Δείτε σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε αρκετές περιοχές της χώρας, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Ελλάδα και θα διαρκέσει για τρεις ημέρες.

Οι αρχές σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, ανακοίνωσαν την αναστολή των μαθημάτων για σήμερα Πέμπτη 26/1. Την απόφαση πήρε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Τραυλός λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που αναμένεται να «χτυπήσουν» τα νησιά των Επτανήσων.

Μετά και τα νέα μηνύματα του 112, έγινε γνωστό πως όλα τα σχολεία θα παραμείνουν επίσης κλειστά στον Δήμο Ναυπλιέων, στον Δήμο Επιδαύρου, στην Ερμιόνη και στη Σύμη. Η απόφαση ισχύει για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και Λύκεια.

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, όλοι οι Δημοτικοί, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα ΚΔΑΠ δεν θα λειτουργήσουν σήμερα.

Στην Πρέσπα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν δύο ώρες αργότερα, στις 10:00 π.μ, ενώ ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS