Κιβωτός του Κόσμου: Τέλος στον στενό κύκλο του πατέρα Αντωνίου - Πέντε πρόσωπα απολύθηκαν από τη δομή

Κιβωτός του Κόσμου: Τέλος στον στενό κύκλο του πατέρα Αντωνίου - Πέντε πρόσωπα απολύθηκαν από τη δομή

Η νέα διοίκηση θα προχωρήσει σε αξιολόγηση όλου του προσωπικού της Κιβωτού


Στη δίνη των καταγγελιών βρίσκεται η Κιβωτός του Κόσμου. Την ίδια ώρα, το νέο διοικητικό συμβούλιο υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε πέντε πρόσωπα από την οργάνωση.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για στελέχη που ανήκαν στον στενό πυρήνα συνεργατών του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας και, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβαν ήδη τις αποζημιώσεις τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ανάμεσα στα στελέχη που απολύθηκαν βρίσκονται ο Ιρακινός πρώην γενικός διευθυντής της Κιβωτού, ο οποίος φέρεται να έκανε μεγάλη ζωή, και ο «Πασχάλης».

Ο 35χρονος θεολόγος ήταν το δεξί χέρι του πατέρα Αντωνίου, τον οποίο αρκετά παιδιά έχουν κατονομάσει ως τον άνθρωπο που είτε έδινε εντολές για ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια ή τα κακοποιούσε ο ίδιος. Μάλιστα, ο πρώην τρόφιμος της δομής μαζί με τον Πέτρο και τον Αναστάση θεωρούνταν οι τρεις «υπηρέτες» του ιδρυτή της Κιβωτού.

Από τη θέση της απομακρύνθηκε και η σύζυγος του Πασχάλη, η οποία εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός στη Δομή της Πωγωνιανής και παράλληλα ήταν μέλος του προηγούμενου διοικητικού Συμβουλίου.

Τις επόμενες ημέρες η νέα διοίκηση θα προχωρήσει σε αξιολόγηση όλου του προσωπικού της Κιβωτού, ενώ τοποθέτησε και υπηρεσία σεκιούριτι για την ασφάλεια των δομών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ