Κιβωτός του Κόσμου: Άδειασε τραπεζική θυρίδα η πρεσβυτέρα μόλις κατάλαβε ότι «ξηλώνεται» το άβατο της δομής

Κιβωτός του Κόσμου: Άδειασε τραπεζική θυρίδα η πρεσβυτέρα μόλις κατάλαβε ότι «ξηλώνεται» το άβατο της δομής

Τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας άδειασε με απόλυτη μυστικότητα η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου


Διαδοχικά σοκ στην ελληνική κοινωνία, προκαλεί το ντόμινο αποκαλύψεων για την Κιβωτό του Κόσμου, με το οικονομικό σκέλος της ΜΚΟ, να παίρνει μία θέση στο προσκήνιο, μαζί με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμούς των παιδιών.

Στο επίκεντρο των ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας, βρίσκονται τα εκατομμύρια ευρώ που πέρασαν από τα χέρια των ανθρώπων της Κιβωτού του Κόσμου και η χλιδάτη ζωή, με τα ακριβά αυτοκίνητα που φέρεται να έκανε ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του.

Την ίδια ώρα, έρχεται στο φως, ένα ακόμη αποκαλυπτικό περιστατικό: πρώην κορυφαίο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού Ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας. Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο MEGA πως αυτό το πρόσωπο είναι η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στα ΝΕΑ, η πληροφορία έφτασε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ.
Στην ίδια τράπεζα, σημειώνει η εφημερίδα, η Κιβωτός του Κόσμου φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρξε προσπάθεια εξαΰλωσης και αλλοίωσης των ιχνών για τις συναλλαγές της ΜΚΟ που παρουσίαζε ετησίως κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και συνολικά πλεονάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές.

Τα οικονομικά στοιχεία της Κιβωτού του Κόσμου έχουν μπει στο στόχαστρο, αφού τα ποσά που ακούγονται για τις δωρεές και τις χορηγίες που «ακούγονται» προκαλούν ζάλη!

Από το 2017 έως το 2022, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δωρεές και οι χορηγίες στην Κιβωτό του Κόσμου ξεπερνούν κατά πολύ τα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Στο μεταξύ ο πατήρ Αντώνιος και η σύζυγός του έχουν προσλάβει 3 δικηγόρους –Κονταξής, Τριανταφύλλου και Κώτσος– προκειμένου να συνδράμουν στην υπεράσπισή τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS