Κεφαλονιά: Ενεργειακό ποτό και φουντούνια «πρόδωσαν» τους ληστές -Τους αναγνώρισε ο υπάλληλος που τους τα πούλησε

Κεφαλονιά: Ενεργειακό ποτό και φουντούνια «πρόδωσαν» τους ληστές -Τους αναγνώρισε ο υπάλληλος που τους τα πούλησε

Ένα ενεργειακό ποτό και μία συσκευασία με φουντούνια που άφησαν πίσω τους στο σπίτι του ηλικιωμένου στην Κεφαλονιά που τραυμάτισαν με μαχαίρι, φαίνεται πως «πρόδωσαν» τους δύο ληστές.

Οι δύο δράστες, αλβανικής καταγωγής, άφησαν υπολείμματα φαγητού και ποτού στο σπίτι του ηλικιωμένου κι έτσι οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους.

Η άγρια ληστεία έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 28/12. Οι δύο νεαροί δράστες έστησαν καρτέρι στον 73χρονο. Ο 25χρονος εισέβαλε στο σπίτι, αφού παραβίασε το παράθυρο, ενώ ο 18χρονος κρατούσε «τσίλιες».

Όταν ο ηλικιωμένος μπήκε στο σπίτι του, ο 25χρονος τον αιφνιδίασε, χτυπώντας τον με μαχαίρι τουλάχιστον 10 φορές σε κοιλιά και ωμοπλάτη. Στη συνέχεια, μαζί με τον συνεργό του, τράπηκαν σε φυγή.

Ο ηλικιωμένος κατάφερε να βγει αιμόφυρτος στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια, καταρρέοντας στο κοντινότερο σπίτι που βρήκε. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Τους αναγνώρισε ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ που τους τα πούλησε

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ο.Π.Κ.Ε.. κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Τα υπολείμματα από φουντούνια και το κουτάκι από το ενεργειακό ποτό, που άφησαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, ήταν τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν στον εντοπισμό και την ταυτοποίησή τους. Τα είχαν αγοράσει από κοντινό σούπερ μάρκετ και ο υπάλληλος, που τους τα είχε πουλήσει, φέρεται να τους αναγνώρισε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ