Καβγάς στην παραλιακή: «Οι παίκτες μας δέχτηκαν πρώτοι επίθεση» – Η απάντηση της Ομοσπονδίας της Κροατίας για Ζούμπατς – Σάριτς

Καβγάς στην παραλιακή: «Οι παίκτες μας δέχτηκαν πρώτοι επίθεση» – Η απάντηση της Ομοσπονδίας της Κροατίας για Ζούμπατς – Σάριτς

Για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν οι δύο διεθνείς μπασκετμπολίστες, Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής πήρε θέση η Ομοσπονδία της Κροατίας.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της, οι δύο παίκτες δέχτηκαν πρώτοι φραστική και μετά σωματική επίθεση από άλλους θαμώνες και βρίσκονταν σε αυτοάμυνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Κροατίας

«Σε απάντηση ερωτημάτων από μέσα ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες η Κροατική Ομοσπονδία Μπάσκετ απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα και το δείπνο της ομάδας, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε ελεύθερους, καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά αντίθετα οι παίχτες θα κατευθύνονταν σε διαφορετικούς προορισμούς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετοιμασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν επιστρέψουν στην πατρίδα ή στους συλλόγους τους. Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».

Οι εικόνες με τον καβγά στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο ενεπλάκησαν οι δύο μπασκετμπολίστες κάνουν τον γύρο των social media. Όλα συνέβησαν μετά το τελευταίο ματς του προολυμπιακού τουρνουά και την ήττα της Κροατίας από την Εθνική.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ