Ομολόγησε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Κατερίνη - Οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι του

Ομολόγησε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Κατερίνη - Οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι του

Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης του εγκλήματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη είναι στα χέρια της Αστυνομίας και έχει ομολογήσει την πράξη του.

Πρόκειται για 58χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Εντοπίστηκε δεμένος και απανθρακωμένος

Ύστερα από την εύρεση του πτώματος του κομμωτή στην Καλλιθέα Κατερίνης, η αστυνομία είχε εστιάσει την προσοχή της στις λεπτομέρειες και εξέταζε όλα τα πιθανά σενάρια, ώστε να βρεθεί ο δράστης πίσω απ’ το στυγερό έγκλημα.
Ο κομμωτής αγνοούνταν από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας αλλά τελικά εντοπίστηκε δολοφονημένος, δεμένος πισθάγκωνα και απανθρακωμένος, πίσω από το νεκροταφείο της περιοχής.

Ο άτυχος Γιάννης είχε πρόβλημα εξαρτήσεων με ναρκωτικές ουσίες. Δεν έχει προκύψει πως είχε κάποιο σοβαρό ποινικό παρελθόν, παρά μόνο κάποιες υποθέσεις για τα ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας και βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Ο 45χρονος ήταν καμένος ενώ ο δράστης τον είχε δέσει και τον είχε πυροβολήσει στο κεφάλι.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι, πριν τυλιχτεί στις φλόγες ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι από τον δράστη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να του φορέσει κουκούλα! Μάλιστα, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η σφαίρα είχε καρφωθεί στο μάτι του θύματος, που βρήκε ακαριαίο θάνατο! Στη συνέχεια, ο εκτελεστής έβαλε φωτιά στη σορό, πιθανότατα για να εξαφανίσει τυχόν ίχνη του ή ελπίζοντας να καθυστερήσει την αναγνώριση. Όμως ένας περαστικός είδε τη σορό και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Συντετριμμένη η αδερφή του θύματος

Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης θα παίξει και η κατάθεση της αδερφής του, η οποία χθες δήλωνε συντετριμμένη με την απώλεια. Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν συγκεντρώσει στοιχεία από τον τόπο όπου φαίνεται πως διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, το οποίο έχει καταγράψει ένα όχημα να κινείται προς την κατεύθυνση όπου βρέθηκε η σορός του 45χρονου. Μάλιστα, έχουν κάνει τρεις προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι έχουν παρελθόν με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και ανακρίνονται, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι είχαν επαφές με τον 45χρονο κομμωτή ο οποίος ήταν χρήστης και είχε επιστρέψει πριν λίγο καιρό από την Αυστραλία, όπου ζούσε.

Φωτογραφία: olympusmera

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS