Καταγγελία - σοκ για ομαδικό βιασμό από 4 άνδρες - Συγκλονιστική μαρτυρία του θύματος

Καταγγελία - σοκ για ομαδικό βιασμό από 4 άνδρες - Συγκλονιστική μαρτυρία του θύματος

Θύμα ομαδικού βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε μια 27χρονη γυναίκα από το Κονγκό η οποία φιλοξενείται στο δομή των προσφύγων στο Kουτσόχερο Λάρισας.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το θύμα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού στις 8 το βράδυ της Τρίτης από τέσσερις άνδρες που φορούσαν μάσκες και κουκούλες για να αποκρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Την 27χρονη αναζητούσε μια ομοεθνής της που επίσης φιλοξενείται στη δομή, για να την εντοπίσει τελικά αναίσθητη και με σκισμένο παντελόνι σε μια μικρή υπόγεια διάβαση πεζών στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας και στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο.

Διάβαση που χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενοι της Δομής για να μεταβούν στα γειτονικά χωριά του Δήμου Λαρισαίων.

Το θύμα μεταφέρθηκε προχθές βράδυ στο εφημερεύον νοσοκομείο με την αρχική εντύπωση ότι βρέθηκε αναίσθητη στη υπόγεια διάβαση με αφορμή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο όταν συνήλθε κατήγγειλε το βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλόμενων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Με την βελτίωση επίσης της κατάστασης της υγείας της γυναίκας αναμένεται να επεκταθεί η αστυνομική έρευνα με την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS