Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες- Βελτίωση από το βράδυ

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες- Βελτίωση από το βράδυ

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μόνο στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυριως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βραδυ. Ανεμοι: Mεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Mεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ Καιρός: Παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το απόγευμα. Στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα στα Δωδεκάνησα κατά τόπους έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS