Καιρός: Καλοκαιράκι και σήμερα -Στους 32 βαθμούς το θερμόμετρο

Καιρός: Καλοκαιράκι και σήμερα -Στους 32 βαθμούς το θερμόμετρο

Το μίνι… καλοκαίρι συνεχίζεται και σήμερα καθώς ο καιρός θα είναι ζεστός σε όλη τη χώρα, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 32 βαθμούς.

Και χθες ένα θερμό κύμα έφερε ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες, που έφτασαν τους 36 βαθμούς. Σήμερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, το θερμόμετρο θα παρουσιάσει μικρή πτώση, ωστόσο σε πολλές περιοχές θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, καθώς θα φτάσει τους 32 βαθμούς και τοπικά αναμένεται να τους ξεπεράσει.

Παράλληλα, για σήμερα ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές τη νύχτα στη δυτική και πιθανώς την κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Aπό 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές από αργά το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 κατά τόπους 32 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 κατά τόπους 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 και στην Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 και στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS